Najaarsspecial Gooi en Eembode

7 april 2016

Najaarsspecial Gooi en Eembode 7 april 2016


1 / 9

3 / 9

Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Brink is al sinds 1938 een begrip op het gebied van meubelstoffering en antiek restauratie. Een zitmeubel is niet alleen een bank of stoel waar u op zit, het is ook een verlengstuk van uw interieur: of het nu gaat om een antiek meubelstuk, een erfstuk of gewoon een zitmeubel dat lekker zit. Op het moment dat u slijtage gaat zien is dat erg vervelend! Gelukkig kunt u uw oude zitmeubel altijd weer in een perfecte staat laten herstellen! In onze stoffeerderij beschikken wij over alle materialen en gereedschappen om uw zitmeubel weer in een perfecte staat bij u in huis terug te bezorgen.

Gunt u uw meubelstuk een tweede leven of gaat het om het behoud van een erfstuk? Of wilt u gewoon een gesleten meubelstuk laten opknappen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een perfecte reparatie! Kwaliteit, vakmanschap en perfecte service staan bij ons zeer hoog in het vaandel, of het nu gaat gaat om klassieke of om moderne meubelstoffering.
Aanpassen van het oude binnenwerk of het vernieuwen daarvan kan met authentieke materialen als paardenhaar, zeegras en kapok of met moderne materialen als polyether en rubber. Uiteraard werken wij uitsluitend met zeer hoogwaardige materialen zodat u jarenlang van uw meubel kunt genieten!
Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw meubel- en antiekrestauratie, het lijmen en verstevigen van uw houten meubelen en het bematten en repareren van alle soorten biezen, rieten en rotan meubelen. Koningstraat 76 (hoek Neuweg)
1211 NR Hilversum
Tel: 035-6243315
www.meubelstoffeerderijbrink.nl
Winkel op afspraak geopend
GRATIS halen & brengen (geen voorrijkosten)

Foto: Chris Slop

HILVERSUM - Wie wil er niet op een eenvoudige manier af van overtollig vet, cellulitis, striae en een slappe huid? Maandenlang afzien in een sportschool met daarbij een strak en voorgekauwd eetregime klinkt voor veel mensen niet aanlokkelijk.

Bij Easyslim garanderen ze dat dit wel simpeler en sneller kan. Dat kan dankzij Easyslim.nu.

Easyslim.nu werkt met een Zwitserse uitvinding en zegt het enige wetenschappelijk bewezen apparaat te zijn voor figuurcorrectie. Het apparaat werkt met geluidsgolven en elektrolyse. Karin Hut uit Zeewolde heeft dit apparaat naar Nederland gehaald. Zij garandeert dat de klant per behandeling tussen de 4 en 28 centimeter in totaal afslankt. Daarnaast versterkt het de huid en het bindweefsel en zorgt het voor spieropbouw. "De kracht is dat het vetcellen leegt en tegelijkertijd spieren opbouwt. Dat gebeurt met lichaamseigen trillingen op hoge frequentie. De behandeling staat gelijk aan een lange intensieve work-out. Plus het feit dat het effect daarvan nog even doorwerkt", meldt Hut, die vier maanden geleden in Almere begon met het eerste filiaal van Easyslim.

Dat de interesse en de behoefte groot is, heeft Hut in deze korte periode wel ervaren. Het kleine kamertje in een Almeerse sportschool is inmiddels verruild. Daarnaast zijn er nu al vijftien andere vestigingen, waaronder een in Hilversum, en staan er nog acht ondernemers in de wachtrij om een franchisecontract te ondertekenen. Lisa Winter is net zo enthousiast en geïnspireerd geraakt en is een Easyslimvestiging begonnen in Hilversum.

Zien is geloven, zo stellen beide dames. Zij erkennen dat er mensen zijn die over het apparaat en het resultaat sceptisch zijn, maar wie eenmaal op de comfortabele behandelbank heeft gelegen, is gegarandeerd om. "Ik was zelf 30 kilo afgevallen en mijn bovenbenen leken wel maanlandschappen", stelt Hut. "Het resultaat van de behandeling was verbluffend." Winter heeft eenzelfde ervaring en constateert dit ook bij haar klanten. "Zij voelen zich fitter, mooier en sexyer. De huid wordt mooier, glanst en staat strakker. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Zo heb ik een klant die na tien jaar weer naar het zwembad durft."

Een proefbehandeling kost 59 euro en is te regelen via 06-51613311. Winter en Hut raden aan een tienrittenkaart aan te schaffen. In de beginfase moeten klanten regelmatig op de behandelbank gaan liggen. Hun advies is om één of liefst twee keer per week een behandeling van 40 minuten te doen om zo een goede basis te krijgen. Als dat het geval is, dan kan de Easyslimmer een keer in de vier tot acht weken langskomen. "Zie het als de kapper. Je haar moet je ook bijhouden", zegt Hut. De dames zeggen dat een gezonde levensstijl helpt en dat zij de klanten daarin ook adviseren.

Tip: kijk op de Facebookpagina voor de recensies.

Easyslim

Gijsbrecht van Amstelstraat 238a • 1215 CR Hilversum • 06-5161 3311

Osteopaat komt in beeld als klacht hardnekkig blijkt

Een behandeling door een osteopaat kan uitkomst bieden voor klachten die vaak al weken of jaren spelen en waarvoor geen oplossing lijkt te zijn. Monique Hennipman is osteopaat, met een praktijk in Hilversum. Zij begint waar anderen vaak ophouden met behandelen.

Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Monique weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan een osteopaat de mogelijke oorzaak van een klacht vinden waar andere behandelaars die niet vonden: soms in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht optreedt. De osteopaat zoekt naar de oorzaak: "Een blokkade van je voet kan te maken hebben met rugklachten. Een verkleving van de dikke darm in het bekken werkt als een verkorte spier en dat kan rugklachten opleveren. Klachten komen vaak heel ergens anders vandaan. Alles is met elkaar verbonden." De osteopaat komt in beeld bij hardnekkige problemen zoals rug- en nekklachten, bekkeninstabiliteit, RSI, migraine en maag- en darmklachten.

Osteopathie is een behandelwijze voor jong tot oud. Baby's vanaf 3 weken oud kunnen bijvoorbeeld al behandeld worden voor voorkeurshouding, reflux, slaapproblemen of veelvuldig huilen.

Voor meer informatie: www.hennipmanosteopathie.nl. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u bellen naar 06-46194166.

www.hennipmanosteopathie.nl • Loosdrechtsebos 15 • 1213 RH Hilversum • 06-46194166

5 / 9

Het is Steaming Spring bij Christine le Duc Hilversum! Bloemetjes, bijtjes… de lente is in aantocht! Bij Christine le Duc vind je een uitgebreid assortiment lingerie voor elke gelegenheid. Van romantisch kant tot verleidelijk satijn en van lief tot een tikje ondeugend. In welke stemming je ook bent, Christine le Duc zorgt ervoor dat jij je op je mooist voelt. Verleid elkaar met een heerlijk geurende massageolie, een verhullende blinddoek of misschien wel met een spannende toy… Of je nu samen wilt genieten of toch liever alleen, met het uitgebreide aanbod zit er altijd wel iets van je gading bij. Heb je trouwens al gehoord van onze Masturbation Masterclass? Een leerzame, maar zeker ook hilarische avond (ladies only!). Nieuwsgierig geworden? Kijk op christineleduc.nl/workshops of loop even binnen bij de Gijsbrecht van Amstelstraat 213 voor meer informatie. Laat de advertentie van Christine le Duc zien in de winkel in Hilversum en ontvang in april een gratis spannend cadeau bij een besteding vanaf € 29,99! Live your fantasy…

Christine le Duc, Gijsbrecht van Amstelstraat 213, 1214 BA Hilversum, Tel: 035-6237812

7 / 9

'Een gezonde geest in een gezond lichaam' – deze uitdrukking bestaat natuurlijk niet voor niets. Het geeft aan hoe belangrijk een goed werkend brein is voor geluk, welzijn, welbevinden en, ja waarom niet, voor vrede. Zou het dan niet mooi zijn als u uw brein zó kunt trainen dat stress, angsten, spanningen, slaapproblemen, depressies, om er maar eens een paar te noemen, verdwijnen? U gelooft het misschien niet maar zo'n training bestaat: neurofeedback.

Uiteraard vraagt u zich nu af hoe neurofeedback werkt. Heel in het kort komt het hier op neer: u bent zelf in staat uw hersenen te veranderen als u maar goede informatie krijgt over wat die hersenen nu eigenlijk aan het doen zijn.

Werken ze te hard dan krijgt u een beloning als ze tot rust komen, werken ze te traag dan krijgt u uiteraard juist een beloning als ze harder gaan werken, of als ze minder depressief zijn, of als ze minder angstig zijn, of als ze zich beter concentreren. Duidelijk? Vast niet, vandaar, waarom komt u niet eens langs voor een gratis proefsessie? Dan kunnen wij u haarfijn uitleggen hoe het werkt!

Neurotherapie Centrum Hilversum

Oude Loswal 32, 1217 TG HILVERSUM

Tel. 035-628 6895

www.neurotherapie.nl

Openingstijden: maandag t/m zaterdag 09.00 - 18.00 uur

Bij Sjollema Sport&Fitness zijn we op zoek naar 10 mensen die in de maand mei de Better Belly-uitdaging met ons willen aangaan.
Wie na één maand onbeperkt sporten en onbeperkt Better Belly de meeste centimeters in omvang kwijt is, krijgt een maand Better Belly GRATIS!

Het ligt binnen handbereik om binnen één maand 4 tot 10 centimeter in omvang te verliezen.


Jij wilt toch ook strak de zomer in?! Wacht niet langer en meld je snel aan via info@sjollemasport.nl.
€ 19,95 per maand voor onze leden met een onbeperkt abonnement.
€ 80,00 per maand voor niet-leden, voor onbeperkt sporten + onbeperkt BB (Pole Moves uitgezonderd).

Foto: Chris Slop

Al 42 jaar staat bakker Kromhout voor dag en dauw uw brood te bakken. Dit wordt met veel liefde verkocht in de winkel op de hoek Irisstraat/Hilvertsweg. Hoe makkelijk zou het zijn als de bakker op de hoek ook in uw woonkamer zou zijn, dacht de ambachtelijke bakker. Nu, ongeveer 1,5 jaar na die gedachte, loopt de webshop van bakkerij Kromhout goed. Iedereen in Hilversum en omstreken kan online bestellen en laten bezorgen (bezorging zelfs op de dinsdag- en donderdagavond!). Houd dus WWW.BAKKERIJKROMHOUT.NL goed in de gaten voor nu en in de toekomst!

9 / 9


VELODRÔME WIELERSPORT

Met de opening van Velodrôme Wielersport in Loosdrecht is Nederland een unieke speciaalzaak rijker.
Op 26 maart jl. opende Lars van der Haar, Nederlands en Europees kampioen veldrijden, de deuren van Velodrôme Wielersport aan de Zodde 2 te Loosdrecht. Velodrôme is uniek, want zo'n presentatie van racefietsen, MTB's, cyclocrossfietsen en gravelbikes, kleding en accessoires, vind je nergens anders in Nederland.
Eigenaar Jan Willem van der Straten: "Het karakter van fietsen als vrijetijdsbesteding verandert. Fietsen is voor een groeiende groep – waaronder steeds meer vrouwen – een lifestyle, waarbij hoge eisen gesteld worden aan materiaal, prestaties en vormgeving. En vooral wil men deskundig advies, want de technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien." Kennis en expertise staan bij Velodrôme dan ook centraal.
Zo beschikt Velodrôme over een 'bike fitting tool' waarmee voor iedere klant de optimale zitpositie berekend wordt en waarmee ook lichamelijke klachten mogelijk kunnen worden verholpen.
Klanten kunnen bij Velodrôme terecht voor een standaardfiets van gerenommeerde merken als Focus, Isaac LIV en Giant.
Velodrôme is eigenaar van het fietsenmerk Master en deze fietsen worden op locatie geproduceerd en geassembleerd. Dus ook een op maat gemaakte fiets – in aluminium of staal – behoort tot de mogelijkheden, ideaal voor valide én mindervalide sporters.
Van der Straten deelt zijn kennis en enthousiasme graag met zijn klanten. Velodrôme organiseert dan ook regelmatig workshops, waarbij vooraanstaande sporters, coaches en sportartsen de sportieve fietser verder informeren en inspireren.

(ik heb een compleet bestandje meegestuurd wat eerder is geplaatst, kan gewoon herplaatst worden)