Najaarsspecial Gooi en Eembode

24 september 2015

Najaarsspecial Gooi en Eembode 24 september 2015


1 / 20

Care Residence Zonnestraal
Kwaliteitszorg op Landgoed Zonnestraal

Tussen Hilversum en Loosdrecht ligt Landgoed Zonnestraal, een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos. Het landschap is adembenemend en te midden van deze prachtige natuur ligt Care Residence Zonnestraal.

Care Residence Zonnestraal biedt zorg en service aan cliënten met een psychogeriatrische of somatische indicatie en aan cliënten ter revalidatie. Het volledige pakket van zorg tot en met verpleging wordt hier geboden. Cliënten kunnen dus in de Residence verblijven, ongeacht de ontwikkeling in hun zorgbehoefte. Ook echtparen kunnen bij Care Residence Zonnestraal bij elkaar blijven wonen, ongeacht het verschil in zorgzwaarte.

Er wordt rekening gehouden met de persoonlijk wensen, behoeften en gewoonten van de cliënt. Het leven zoals de cliënt dit wenst en altijd gewend was staat daarbij voorop. Respectvolle, belevingsgerichte zorg wordt daarom steeds afgestemd op de persoonlijke situatie. Een professioneel zorgteam biedt deze zorg 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Voor meer informatie kunt u terecht op www.careresidencezonnestraal.nl.

Geef jezelf weer een doelstelling

Het nieuwe sportseizoen is door veel mensen alweer opgestart, zo ook bij Sjollema Sport&Fitness. Heerlijk om jezelf weer doelstellingen te geven en daar aan te werken. In ons centrum kun je starten met een gratis Fittest genaamd MyFitPlan. Je krijgt inzicht in je gezondheid én begeleiding hoe dit te verbeteren. Hieraan gekoppeld is een speciale App waarmee je nog meer inzicht en informatie krijgt. Het is mogelijk om te trainen op fitnesstoestellen zowel conditioneel als spierversterkend. Maar we hebben ook een groot aanbod in groepslessen. Zo bieden wij o.a. PoleMoves, Pilates, PowerYoga, Aerobics, BBB, StepMoves, DanceMoves, Bootcampcircuit, Better Belly, PowerMoves, Cycle/spinning, Small Group Fitness, kleuterdans en DanceFit, kortom: voor jong en oud gepaste lessen.

Bij Sjollema hanteren we geen contracten. Je zit dus nooit aan een langdurige verplichting vast als je om jouw redenen moet/wil stoppen. Je vindt bij ons kleinschalige gezelligheid, ouderwetse vakkundigheid, en freestyle lessen door topinstructeurs. Ook biedt PoleMoves onvergetelijke vrijgezellen/verjaardagsfeesten!

Sjollema Sport&Fitness

Stijlvolle, luxe lingerie met een perfecte pasvorm staat bij ons op nummer 1. Onze lingeriestylistes helpen je graag met het vinden van de beha van je dromen, die ook nog precies het gewenste effect geeft. Na het opmeten van je maat zoeken we samen naar wat het beste bij je past. In onze winkel hebben wij een oneindige variatie in modellen, kleuren en merken. Daarbij hebben wij ook een groot aanbod in verschillende maten.
Op dit moment hangt onze winkel vol met de juweeltjes uit de nieuwe wintercollectie! Genoeg reden dus om eens uitgebreid met ons te komen passen en je te hullen in luxe.

De temperatuur begint te dalen… Gelukkig hebben wij net de gezelligste, warmste nachtmode en loungewear binnengekregen. Perfecte timing, als je het ons vraagt!

Bekijk ook onze mooiste wintercollecties op www.chillyhilversum.nl.

Kliniek Heihof is verhuisd naar de Albertus Perkstraat 37A te Hilversum, vlak bij het centrum met eigen parkeergelegenheid. Het karakteristieke 19e-eeuwse boerderijtje waar de kliniek nu gevestigd is, heeft een grondige verbouwing ondergaan. Het resultaat: een prachtige kliniek met een serene en intieme uitstraling. Het stadse paradijsje is gelegen in de rustige villawijk De Boomberg waar u in alle anonimiteit de kliniek kunt bezoeken.

Huidbehandelingen

Kliniek Heihof is gespecialiseerd in het behouden van schoonheid door behandelingen met botox en fillers (Stylage en Radiesse) door de deskundige, gedreven en zeer ervaren cosmetisch arts Avi Roopram die BIG-geregistreerd is.

Haartransplantaties

Alle behandelingen worden in eigen kliniek uitgevoerd, behalve haartransplantaties. Trots is eigenaresse Wilma Buijsmann-Schoutens op haar, nu al 3 jaar durende, partnership met een gerenommeerde kliniek in Istanbul, die ook topvoetballers behandelt en de haartransplantaties al meer dan tien jaar uitvoert. De artsen zijn hierdoor zeer vakbekwaam, de prijzen echter erg voordelig. Wilma regelt een waar VIP-arrangement; de voor- en nazorg gebeurt gewoon bij Kliniek Heihof in Hilversum dat altijd het aanspreekpunt blijft.

Botox v.a. € 60,-, haartransplantaties PL-FUE vanaf € 1750,-.

Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | http://kliniekheihof.nl

De eerste topkapper in Hilversum!

Heeft u ook regelmatig het idee dat uw haar goed zit maar dat het nog spannender moet kunnen of meer vernieuwend? Heeft u regelmatig het idee dat de kleuring van uw haar oké is maar ook niet meer dan dat? Mist u persoonlijke aandacht en een professionele touch?

Het Trendloungeteam kan u datgene bieden wat u al jaren mist. Sinds januari kunt u nu ook in Hilversum terecht, want na het enorme succes van hun salons in Abcoude en Laren besloten zij snel om aan de Gijsbrecht nog een derde lifestylesalon te openen. Zij noemen zichzelf een lifestylesalon en terecht… De medewerkers zijn namelijk ware professionalisten en zeer allround. Dat kan ook niet anders, want zij worden zeer regelmatig getraind waardoor zij op de hoogte blijven van de allerlaatste trends op het gebied van haar, styling en kleuring. Dat is meteen de reden waarom de stylisten van Trendlounge zich onderscheiden in de markt. Zij zijn werkelijk in staat om uw haar spannender te maken en een coupe te kiezen die bij u past. Er wordt immers geknipt op topniveau.

Zodra u binnenkomt in hun salons proef je de sfeer van professionaliteit. U neemt plaats in een heerlijke massagestoel en geniet van totaalontspanning tijdens het wassen. Een heerlijk verwenmoment! Hoe fijn is het als er nog echt tijd en vooral aandacht aan u besteed wordt. Trendlounge doet dit zeker. Voor de stylisten is knippen en kleuren geen haastwerk, maar verwennerij.

En alsof alleen de tijd voor je nemen niet genoeg is… Trendlounge heeft namelijk ook nog een lunchservice. U denkt nu: wat is dat dan? Maar als uw afspraak rond lunchtijd is en u zit nog heerlijk te genieten van uw behandeling EN u krijgt trek, dan kunt u bij de dames een heerlijk broodje bestellen.

Denkt u nu: ja, mijn haar, maar ik wil ook graag make-upadvies en mooie nagels voor bijvoorbeeld een uitje. Dat kan allemaal bij Trendlounge! Een totaalconcept dus waarbij de stylisten werken met topmerken als KMS, Shu Uemera, Kerastase en OPI.

Mocht u zich afvragen bij wie u zich dit jaar voor de feestdagen een nieuwe en verrassende coupe laat aanmeten? Trendlounge is het antwoord. Trendlounge laat u shinen.

Trendlounge Hilversum

Gijsbrecht v Amstelstr 221 | 1214 BA Hilversum

T: 035 631 37 20

Een droge herfst,

Het is nog zomer, maar met een blik naar buiten ziet dat er anders uit. Een regenjas kan goed van pas komen. Ik vraag mij af hoe oud de meeste regenjassen wel niet zullen zijn; wordt het daarom niet eens tijd voor een nieuwe? Vroeger liep iedereen met een beetje allure in een Burberry. De laatste ging bij ons de deur uit voor 1795.00 euro! Maar mode verandert. Harmen van der Heijden herenmode heeft uitstekende vervangers en voor ander geld. Een echte BUGATTI of een WELLINGTON of BILMORE met een afneembare leren kraag, met of zonder wollen plaidvoering. Veel is mogelijk. Dus kom eens langs en verwen jezelf eens met een nieuwe jas.

Vriendelijke groeten van Harmen van der Heijden.

's-Gravelandseweg 27A. 1211BN Hilversum. 035-6214268

laharmen@planet.nl.

Foto: Ingrid Handjes

Op de hoek van de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Neuweg is een klassieke lampenwinkel in een nieuw jasje gevestigd. De LampenShop heeft een gevarieerd assortiment: van klassieke tot moderne armaturen. Ook alle lichtbronnen zijn leverbaar. Zelfs de gloeilamp is gewoon leverbaar in de winkel.

Ook is er een website, www.ledpaleis.nl, waarop u kunt zien wat er zoal leverbaar is. In de winkel hangen en staan diverse lampen die niet op de website staan. Het loont dan ook zeer zeker de moeite om de winkel te bezoeken.

John is daar het vaste aanspreekpunt. Hij heeft jarenlang kennis opgedaan in de lichtbranche en voor specifieke wensen en vragen kunt u bij hem terecht.

LampenShop Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 101

2011 AV Hilversum

7 / 20

Wie wil er niet op een eenvoudige manier van overtollig vet af

HILVERSUM - Wie wil er niet op een eenvoudige manier af van overtollig vet, cellulitis, striae en een slappe huid? Maandenlang afzien in een sportschool met daarbij een strak en voorgekauwd eetregime klinkt voor veel mensen niet aanlokkelijk. Bij Easyslim garanderen ze dat dit wel simpeler en sneller kan. Dat kan dankzij de DiViNiA®.

De DiViNiA® is een Zwitserse uitvinding en zegt het enige wetenschappelijk bewezen apparaat te zijn voor figuurcorrectie. Het apparaat werkt met geluidsgolven en eletrolyse. Karin Hut uit Zeewolde heeft dit apparaat naar Nederland gehaald. Zij garandeert dat de klant per behandeling tussen de 4 en 28 centimeter afslankt. Daarnaast versterkt het de huid en het bindweefsel en zorgt het voor spieropbouw. "De kracht is dat het vetcellen leegt en tegelijkertijd spieren opbouwt. Dat gebeurt met lichaamseigen trillingen op hoge frequentie. De behandeling staat gelijk aan een lange intensieve workout. Plus het feit dat het effect daarvan nog even doorwerkt", meldt Hut, die vier maanden geleden in Almere begon met het eerste filiaal van Easyslim.

Dat de interesse en de behoefte groot is, heeft Hut in deze korte periode wel ervaren. Het kleine kamertje in een Almeerse sportschool is inmiddels verruild. Daarnaast zijn er nu al zeven andere vestigingen, waaronder een in Hilversum, en staan er nog acht ondernemers in de wachtrij om een franchisecontract te ondertekenen. Haar schoondochter, Lisa Winter, is net zo enthousiast en geïnspireerd geraakt en is een Easyslim-vestiging begonnen in Hilversum. Aan de Hilvertsweg 195 vinden de behandelingen plaats.

Zien is geloven, zo stellen beide dames. Zij erkennen dat mensen die van het apparaat en de resultaat horen sceptisch zijn, maar wie eenmaal op de comfortabele behandelbank heeft gelegen is gegarandeerd om. "Ik was zelf 30 kilo afgevallen en mijn bovenbenen leken wel maanlandschappen", stelt Hut. "Het resultaat van de behandeling was verbluffend." Winter heeft eenzelfde ervaring en constateert dit ook bij haar klanten. "Zij voelen zich fitter, mooier en sexyer. De huid wordt mooier, glanst en staat strakker. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Zo heb ik een klant die na tien jaar weer naar het zwembad durft."

Een proefbehandeling kost 59 euro en is te regelen via 06-51613311. Winter en Hut raden aan een tienrittenkaart aan te schaffen van 495 euro. In de beginfase moeten klanten regelmatig op de behandelbank gaan liggen. Hun advies is om één of liefst twee keer per week een behandeling van 40 minuten te doen om zo een goede basis te krijgen. Als dat het geval is, dan kan de Easyslimmer een keer in de vier tot acht weken langskomen. "Zie het als de kapper. Je haar moet je ook bijhouden", zegt Hut. De dames zeggen dat een gezonde levensstijl helpt en dat zij de klanten daarin ook adviseren.

Tip: Kijk op de Facebookpagina voor de recensies. Hilvertsweg 195

1214 JD Hilversum. 06-5161 3311Peter en Kamila Schorr zijn de twee eigenaren van een nieuw, fris en ruim opgezet kledingwarenhuis (325 vierkante meter) tegenover de Hilvertshof parkeergarage, met tweedehands kleding van hoge kwaliteit en outlet voor dames, heren, kinderen en baby's.
Het echtpaar is al bekend in het centrum dankzij het iets verderop gelegen Used Products. "Wij wilden al langer een tweedehands kledingzaak en toen kwamen we dit pand tegen. Kamila is helemaal thuis in de tweedehands mode en ik ben 32 jaar geleden samen met modeontwerpster Sophie van Kleef - ook bekend door het op haar geschreven 'Sophietje met een rietje' door Johnny Lion - mijn couturehuis begonnen", zegt Peter Schorr. De tweedehands kleding in Second Secret en ook de schoenen en sieraden in de winkel zien eruit als nieuw. Voorheen dure broeken van pakweg 300 euro die door de vorige eigenaar nauwelijks zijn gedragen, kosten hier 25 of 40 euro. En in Mediastad Hilversum is het leuke dat er net een styliste kwam die een avondjurk kwam verkopen die gekocht en gebruikt was voor televisie: alleen daarom al een reden om eens te komen kijken. Normaal gaat zoiets naar het museum, maar hier is het gewoon te koop.
U kunt zelfs gratis parkeren als u van tevoren een afspraak maakt. Ook is er een valet-service die uw auto in de inpandige garage parkeert.
Second Secret Groest 87, schuin tegenover de Hilvertshof parkeergarage-ingang, 035-5449 701

Het Olijvenhuis aan de Gijsbrecht van Amstelstraat.

U bent van harte welkom in onze klantvriendelijke zaak.

Wij hebben een breed assortiment olijven. Bijvoorbeeld: kalamata met of zonder pit; verschillende soorten knoflookolijven, olijven met feta, olijven gevuld met kaas, notenolijven, Italiaanse olijven, etc.

Wij hebben ook verse olijfolie uit het vat, om zelf af te vullen. We hebben alleen de hoogste kwaliteit olie: de eerste koude persing, zonder chemische toevoegingen.

En uw gerechten komen natuurlijk het best tot hun recht in authentiek Marokkaans aardewerk.

Gijsbrecht van Amstelstraat 132a
1214 BC Hilversum 06-2027 6943

Huid Kliniek Hilversum: "Wij behandelen in onze kliniek dagelijks kankerpatiënten met oedeem. Een verwenbehandeling is vaak zeer welkom en helend, onze nauwe samenwerking met Artistique maakt het mogelijk deze actie te steunen."

De Huid Kliniek Hilversum biedt medische en cosmetische behandelingen aan volgens het unieke wellbeingconcept. Dit kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak in een sfeervolle omgeving, met ruimte voor ontspanning. Met vele faciliteiten, kennis en behandelingen onder één dak wordt maatwerk geleverd, waarbij uw totale welzijn centraal staat.

www.huidkliniekhilversum.nl


Bussumerstraat 57
1211BJ Hilversum
035-5250889

Beng het lichaam weer in evenwicht

Heeft u het ene dieet na het andere gevolgd en bent u het jojo-effect zat? Lijdt u aan hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes, gewrichtspijnen, maagzuur, oedeem of andere klachten ten gevolge van overgewicht?

De oorzaak van overgewicht is bijna altijd disbalans in de hormonen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, maar in het bijzonder deze drie: het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze drie hormonen niet in balans zijn, ontstaat een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet. Het verlangen naar ongezond voedsel is het resultaat van verstoorde hormonale processen

Ons medisch voedingsprogramma herstelt de balans in de hormonen en brengt het lichaam weer in evenwicht. Voedsel wordt weer omgezet in energie en vetten worden afgebroken. Zoals het hoort in een gezond lichaam!

Wilt u meer weten? Neem contact op met Justine van Melsen voor een gratis en geheel vrijblijvend eerste gesprek.

Cure4life Nederhorst den Berg 06-51003857 jvmelsen@cure4life.nl

Noteert u dinsdag 6 oktober ook in uw agenda?

Informatieavond in uitvaartcentrum Den Hull in Hilversum

Dinsdag 6 oktober organiseren wij een informatieavond in ons uitvaartcentrum Den Hull, Utrechtseweg 11 in Hilversum. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie. Het programma begint om 19.30 uur. Wij geven u algemene informatie over alles wat met het afscheid/de uitvaart te maken heeft, over alles wat mogelijk is. En dat is veel.

Ook het kostenaspect komt aan bod. De kosten kunnen sterk variëren. Wij geven u enige achtergrondinformatie.

Notaris Simons van Notariskantoor Davina & Partners uit Hilversum zal een presentatie verzorgen over het huidige erfrecht. Goed om hierover wat meer te horen!

Tot slot is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen, zowel aan de notaris als aan ons.

Uitvaartcentrum Den Hull

Utrechtseweg 11 in Hilversum • info@guv-uitvaart.nl

035 6 24 25 48

Wilt u komen, meldt u zich

dan aan:

info@guv-uitvaart.nl

of t 035 6 24 25 48.

Graag tot 6 oktober!

U bent van

harte welkom.

Team Gooische Uitvaartverzorging

Osteopaat komt in beeld als klacht hardnekkig blijkt

Een behandeling door een osteopaat kan uitkomst bieden voor klachten die vaak al weken of jaren spelen en waarvoor geen oplossing lijkt te zijn. Monique Hennipman is osteopaat, met een praktijk in Hilversum. Zij begint waar anderen vaak ophouden met behandelen.

Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Monique weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan een osteopaat de mogelijke oorzaak van een klacht vinden, waar andere behandelaars die niet vonden: soms in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht optreedt. De osteopaat zoekt naar de oorzaak: "Een blokkade van je voet kan te maken hebben met rugklachten. Een verkleving van de dikke darm in het bekken werkt als een verkorte spier en dat kan rugklachten opleveren. Klachten komen vaak heel ergens anders vandaan. Alles is met elkaar verbonden."
De osteopaat komt in beeld bij hardnekkige problemen zoals rug- en nekklachten, bekkeninstabiliteit, RSI, migraine en maag- en darmklachten.

Voor meer informatie: www.hennipmanosteopathie.nl. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u bellen naar 06-46194166.

www.hennipmanosteopathie.nl • Ooievaarplein 4 • 1223 PD Hilversum • 035-5247557 • 06-46194166

Hoera!!!! De Helende Kracht viert feestWegens ons 10-jarig bestaan bieden wij € 10,00 korting op een consult naar keuze tegen inlevering van deze bon.
Verder pendelen we de gezondheidsteen die bij u past.

We hebben een uitgebreide collectie kristallen en mineralen, meditatiekussens, cd's, boeken, etherische oliën, smudge wieroken, mooie beelden in div. materialen en windchimes van o.a. Koshi en Zaphire.

Dus kom snel langs. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we open.
De consulten gaan op afspraak: tarotreading, energetische reiniging met healing stoelmassage en holistische massage E.F.T. (Emotional Freedom Techniek).
Kortom: alles voor uw gezondheid!

Tel: 035-6239969
Info@dehelendekracht.nl
Havenstraat 49
Hilversum

Kosteloos scheiden

Scheiden. Een kostbaar traject. Wist u dat er speciale financiële voorzieningen zijn voor mensen die geen of een laag inkomen hebben? Dit heet pro deo. Voor het opstellen van een ouderschapsplan, het maken van alimentatieberekeningen kortom, uw totale echtscheiding betaalt de overheid mee. Mireille Postma begeleidt u in het gehele traject. Als echtscheidingsexpert en registermediator staat zij ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Wel of niet scheiden? Postma is tevens relatietherapeut en relatiebemiddelaar. Voor meer Info: www.echt-scheidingsexpert.nl.

15 / 20

17 / 20

Rustig natafelen in Het Spieghelhuys terwijl de kinderen spelen!

In Nederhorst den Berg vindt u de sfeervolle brasserie Het Spieghelhuys en de gezellige Pannenkoektuin. Beide onder hetzelfde dak en dus kunt u bij beide restaurants eten van beide menukaarten.

De Pannenkoektuin serveert ambachtelijke pannenkoeken en beschikt over een geweldige speelplaats die ook vanuit brasserie Het Spieghelhuys bereikbaar is.

Bij Het Spieghelhuys kunt u terecht voor koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een (uitgebreid) diner.

Tevens is het een uitstekende gelegenheid voor al uw feesten en bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Kijk op de website voor leuke arrangementen en andere informatie. www.spieghelhuys.nl.

Tel: 0294-253875

20 / 20

Deze special wordt mede mogelijk gemaakt door:

Chilly Hilversum, Sjollema Sport & Fitness, Care Residence Zonnestraal, Kliniek Heihof, Trendlounge Hilversum, Harmen van der Heijden Herenmodes, Lampenshop Hilversum, One Fitness Hilversum, Easy Slim Hilversum, Het Olijvenhuis, Second Secret, Huid Kliniek Hilversum, Cure4life, Meubelstoffeerderij Brink, Gooische Uitvaartverzorging Hilversum, Studio Claudette, De Helende Kracht Spiritueel Centrum, Postma Conflict Consultancy, Oase Mediterraans Restaurant, Hennipman Osteopathie, Bertram & Brood, Aixam Hilversum, Tandheelkundig Centrum Kerkelanden, Fair Trade, Hulsman & de Veluwe, Kwekerij Ome Joop, TonZon, Brasserie Het Spiegelhuys, Gooische Wok, George In Der Maur Beterlopenwinkel, Mediators Network, Patisserie De Ridder, De Tomingroep