Najaarsspecial Gooi en Eembode

2 oktober 2014

Najaarsspecial Gooi en Eembode 2 oktober 2014


1 / 8

Foto: Lianne de Bruijn

"Eduard is een echte timmerman in hart en nieren. Door zijn meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld is er weinig wat hij niet kan."

Mijn naam is Eduard Zieltjens en ik woon met veel plezier in Hilversum. Als vakman ben ik beschikbaar voor particulieren en bedrijven in 't Gooi en omgeving. Maar daarbuiten sta ik uiteraard ook voor u klaar.

In 1977 ben ik begonnen als leerling-timmerman en ben werkzaam geweest bij verschillende werkgevers in de bouw. Klussen was niet alleen mijn werk, maar ook mijn hobby. Ik was altijd aan het klussen of verbouwen, op mijn werk, thuis of bij bekenden. Dit heeft mij zoveel ervaring opgeleverd dat ik eigenlijk iedere verbouwing, renovatie- of onderhoudsklus aan kan nemen.

Bent u op zoek naar een vakman voor het installeren van een nieuwe keuken of voor een badkamerverbouwing? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij ook aan het realiseren van een nieuwe aanbouw of zolderverbouwing. Maar u kunt ook bij mij terecht voor de kleinere klussen zoals wand- of vloertegelwerk, het maken van een kastenwand, het plaatsen van VELUX dakramen, het vervangen van een deurslot of een kraan.

Mooi en vooral goed werk afleveren voor de klant en voor mezelf, dat is waar ik mijn voldoening uit haal!

Ik ben een veelzijdig vakman, die van wanten weet en niet van nonsens houd. Ik help u graag met het vertalen van uw wensen naar een bouwkundig uitvoerbaar plan. Ik verzorg de inkoop van het materiaal, mocht het nodig zijn de inhuur van derden en uiteraard de vakkundige uitvoering. Als Klussenier ben ik aangesloten bij de branchevereniging VLOK waardoor u 12 maanden garantie ontvangt op geleverde werkzaamheden en ik ben VCA Vol-gecertificeerd, wat wil zeggen dat ik op de hoogte ben van de wetten en regels op het gebied van veilig werken.

U kunt mij gerust telefonisch of per mail contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Hilversum kunt u een kijkje nemen op www.klusseniereduardzieltjens.nl.

Foto: Lianne de Bruijn

'De nacht bepaalt uw dag!'

Foto: Lianne de Bruijn

Linnerie Annelies Bedden is De Beddenspeciaalzaak since 1998 van de Vechtstreek & Stichtse Vecht. De winkel is persoonlijk, sfeervol, warm, en sterk gericht op de beleving van slaapcomfort.

Met onze showroom van c.a. 300 m2 hanteren wij een ruime collectie bedden en bedtextiel die bestaat uit een mix van merken en het eigen merk Puur met een brede prijsopbouw. Zo kunnen we naar alle wensen en behoeften van de consument een oplossing bieden.

Voor bedtextiel kunt u bij ons naar hartenlust shoppen. Hetzij online in onze vernieuwde webshop of gewoon lekker gezellig in de winkel waar wij u een lekker kopje verse koffie aan kunnen bieden en u op uw gemak de collectie kunt bekijken. Wij zullen u altijd kunnen voorzien van een actie als het om textiel gaat!

Kies bijvoorbeeld uit onze ruime collectie matrassen, bedtextiel en kussens.

Wij zien u graag op ons adres aan de Rading 46a te Loosdrecht. De koffie staat klaar…

5 / 8

7 / 8

Foto: Lianne de Bruijn

Na een toch wel redelijke zomer zijn we weer in de herfst beland.

En ja hoor, het wordt weer tijd om het perkgoed weer uit de tuin, bakken en potten te halen.

Er is veel keuze om de tuin weer gezellig winterklaar te maken.

Zo is het altijd leuk om de potten en tuin met winterviolen te vullen. Deze winterharde violen zijn in tientallen kleuren verkrijgbaar. De winterharde violen stoppen met bloeien zodra de vorst invalt, maar daarna gaan ze weer volop bloeien. Als je ze nu plant, heb je er tot volgend jaar mei plezier van.

De bolchrysant is natuurlijk een plant met een herfstachtige uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in herfsttinten. Ook een leuke combinatie is heide, hedera en viooltjes. Een zilverachtige bladplant geeft ook altijd een leuk effect in potten.

Het is nu ook de tijd om weer bollen te poten. Dit kan in de tuin, maar ook is het leuk om dat eens in potten te doen. In het voorjaar krijgt u dan weer een geweldig lentegevoel.

Wat ook altijd een winters effect geeft zijn skimmia's, virburnums en gaultheria ofwel bergthee genoemd. Deze planten staat in de winter ook erg leuk in potten, in het voorjaar kunt u ze dan weer planten in de tuin. Zorg er wel voor dat de planten in de potten wel water en voedsel krijgen, de meeste mensen vergeten dit in de winter.

De gevallen bladeren in de tuinen worden door de meeste mensen weggehaald, dat staat natuurlijk netjes! Maar vergeet niet dat bladeren bescherming aan de planten voor de winterkou geven. Laat daarom altijd wat liggen rond de vaste planten. Hetzelfde geldt voor het snoeien van vaste planten: oude uitgebloeide bloemen en takjes geven ook bescherming tegen de vorst.

Voor winterharde violen en diverse andere winterplanten kunt u terecht bij Kwekerij Ome Joop, gevestigd op de Kromme Rade 6 te Kortenhoef.

Tel. 035-6563837

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur

8 oktober startersavond Hypotheek Visie Hilversum:
'Dit is hét moment voor starters op de woningmarkt'

Op woensdag 8 oktober aanstaande organiseert Hypotheek Visie Hilversum een Startersavond. Starters op de woningmarkt kunnen zich deze avond laten informeren over de mogelijkheden van het kopen van een eerste huis. Veel starters kennen lang niet alle mogelijkheden.

Denk je er weleens aan om een eigen woning te kopen? Volgens Peter Boer, vestigingsleider van Hypotheek Visie in Hilversum, is dit hét moment. Vandaar dat Hypotheek Visie voor starters op de woningmarkt een startersavond organiseert. "Veel starters twijfelen of ze nu de stap moeten (en kunnen) zetten. Er zijn volop kansen. De huizenprijzen zijn erg laag en ook de rente maakt het aantrekkelijk om juist nu een woning te kopen. Daarnaast zijn er diverse regelingen en mogelijkheden waar gebruik van gemaakt kan worden. Wij willen de starter daar graag over informeren, zodat ze de kansen die er nu zijn kunnen pakken. Diverse aspecten van de woningmarkt, het koopproces en wat je moet regelen als je gaat samenwonen, worden stap voor stap doorgenomen.

De startersavond is op woensdag 8 oktober in de vestiging aan de 's-Gravelandseweg 31a.

De aanvang is 19.00 uur, de toegang is gratis. Meld je aan via (035) 623 32 62 of mail hilversum@hypotheekvisie.nl.

Lees ook